Introduksjon til Røde Kors, nå som e-læring

E-læringskurset gir frivillige og ansatte innsikt i våre grunnleggende prinsipper, den unike historien vår, internasjonal humanitær rett, vårt viktige arbeid i Norge og internasjonalt og viser hva det innebærer å være frivillig i Røde Kors.

Lær om Røde Kors – på en ny måte
Introduksjon til Røde Kors er ofte det første kurset våre frivillige tar og derfor er ett av våre viktigste kurs. Her legges grunnlaget for videre aktivitet og tilknytning til organisasjonen.
Introduksjon til Røde Kors

For å kunne gjøre det enda lettere for frivillige å få grunnleggende opplæring har vi nå laget introduksjon til Røde Kors som e-læringskurs. Det vil si at du kan sitte hjemme i stuen din og ta kurset på nettet. Kurset varer i cirka en time og vil være et godt alternativ til det vanlige kurset. E-læringskurset kan gjerne arrangeres i felleskap.

E-læringskurset gir frivillige/ansatte innsikt i våre grunnleggende prinsipper, den unike historien vår, internasjonal humanitær rett, vårt viktige arbeid i Norge og internasjonalt og viser hva det innebærer å være frivillig i Røde Kors.

Du finner kurset på Korsveien:
Korsveien > Støttefunksjoner > Opplæring > Utdanningsplan > Introduksjon Røde Kors

Der klikker du på linken til det distriktet du tilhører(eller velger ansatt) og velger den lokalforeninger du er eller vil bli frivillig for.
For Hordaland: http://training.didac.no/rodekors/asp/registration/public/register_user.asp?regID=75F57F9D

Så vil du få tilsendt et passord på e-post slik at du kan logge deg på og starte kurset. Alle som fullfører kurset får kursbevis.

Lykke til med e-læringskurset!

Hilsen Røde Kors-skolen

Arkiv

Kategorier

Om Fana Røde Kors Hjelpekorps

Orgnr. 971 352 264
Korpsleder: Øyvind Stegen
Operativ leder: Synnøve Frotjold
Administrativ leder: Ole Myhre

Telefon: 55 91 02 02
Mobil: 934 36 880 (vakt telefon)
(kun viktige henvendelser)
E-post: fanarkh@fanarkh.no