Informasjonsbrev til nye medlemmer

Hei,

Viser til din interesse for å bli medlem i Fana Røde Kors Hjelpekorps og ønsker deg hjertelig velkommen til korpset. Fana Røde Kors Hjelpekorps søker stadig etter nye medlemmer og kan tilby en rekke spennende kurs innen førstehjelp og søk og redning.

Litt lengre ned på denne siden vil du finner litt mer informasjon om Fana Røde Kors Hjelpekorps, en beskrivelse av den nye grunnopplæringen for Røde Kors Hjelpekorps med dato for når kursene vil bli avholdt i vinter/vår 2014, samt en oversikt over vår terminliste som viser hva som blir satt opp  som agenda på våre onsdagsmøter fremover.

Det vil også være en mulighet for helt nye medlemmer å komme på et informasjonsmøte første onsdag i hver måned kl 18:00. Send en e-post til fanarkh@fanarkh.no om du ønsker å delta på dette så skal vi sørge for at det er noen som tar imot dere og tar dere med på en liten omvisning på huset.

Fana Røde Kors Hjelpekorps er en sentral del av den frivillige beredskapstjenesten i Bergen og omegn.

Korpset har i dag rundt 60 aktive medlemmer og er i beredskap døgnet rundt. Vi deltar blant annet på leteaksjoner, redningsoppdrag og skogbranner. I tillegg sørger vi for sikkerhet på større og mindre arrangement, som ved maratonkarusellen, Fana-milen, sykkelritt, vårmønstringen på Lagunen (bilutstilling), utekonserter og andre idrettsarrangement.

Fana Røde Kors Hjelpekorps er en spesialavdeling underordnet lokalforeningen Fana Røde Kors.

Fana Røde Kors Hjelpekorps har korpsmøte hver onsdag i Jacob Kjødesvei 9 hvor vi underviser eller trener på ulike temaer innen førstehjelp, søk og redning eller bare møtes for å ha sosial sammenkomst.
Se vedlagte terminliste for hvilke tema som er satt opp fremover for våre onsdagskvelder.

Vi ønsker også en snarlig tilbakemelding om du ønsker å delta på kursene i den nye grunnopplæringen for Røde Kors Kors Hjelpekorps og ser frem til å bli bedre kjent med deg.
Send en e-post til fanarkh@fanarkh.no for å melde deg på kurset som starter opp i januar.

Det er nå også mulig å registrere dere via vårt innmeldingsskjema som ligger på vår Internett portal. Når dere er blitt registrert i vår medlemsdatabase vil dere også motta informasjon fra korpset via e-post og motta en SMS i forkant av hvert onsdagsmøte.Dere finner innmeldingsskjemaet her: http://www.fanarkh.no/innmeldingsskjema/

 

Kontaktinformasjon og kart:
http://www.fanarkh.no/kontakt-oss/

Grunnopplæring for Røde Kors Hjelpekorps i regi av Fana Røde Kors Hjelpekorps:
(kursstart 08.01.2014)
http://www.fanarkh.no/grunnopplaering/

Terminliste Fana Røde Kors Hjelpekorps:
http://www.fanarkh.no/terminliste

 

Med vennlig hilsen

Jonny Mikalsen
for Fana Røde Kors Hjelpekorps
Tlf: 55 91 02 02 | E-post: fanarkh@fanarkh.no
Mobil: 934 36 881

Besøksadresse:
Jacob Kjødesv. 9
5232 PARADIS

 

Arkiv

Kategorier

Om Fana Røde Kors Hjelpekorps

Orgnr. 971 352 264
Korpsleder: Øyvind Stegen
Operativ leder: Synnøve Frotjold
Administrativ leder: Ole Myhre

Telefon: 55 91 02 02
Mobil: 934 36 880 (vakt telefon)
(kun viktige henvendelser)
E-post: fanarkh@fanarkh.no