Fana Røde Kors har kjøpt ny bil

Da har vi omsider gått til innkjøp av ny bil. Etter i lengre tid å ha fulgt med på Finn.no har vi i dag gått til innkjøp av ny bil. Det er administrativ leder/transportleder Frank Økland og korpsleder Øyvind Stegen som har stått for kjøpet.

Bilen tilfredsstiller de fleste av de kriterier vi hadde satt opp på forhånd. Her kan nevnes: 4-hjulstrekk, 9 – seter, mulighet for å legge ned baksete for økt bagasjeplass osv. Som ved tidligere brukte biler vi har kjøpt blir bilen etter hvert bli utstyrt for vår tjeneste. Her kan nevnes arbeidslys, varsellys (gulblink), montering av Nødnett, RKH-merking osv. Når det gjelder spørsmål om utrykningsstatus for bilen, er det opp til politimesteren å avgjøre dette for denne type biler. Hvorvidt det blir søkt om slik status for denne bilen er ikke avgjort. Eventuelt gjør vi muligens litt undersøkelser i forkant.

Bilen kan kjøres på førerkort klasse B, og den vil erstatte vår Toyota. Som de fleste vel er kjent med er det gavebeløpet i forbindelse med vårt 75 – års jubileum som nå blir realisert.

Så da er det bare å håpe på at vi har gjort et godt kjøp!

Informasjon om bilen

Volkswagen Caravelle 2,0TDI 140HK 4Motion Lang 9-Seter Personbil, Webasto, Xen,  2013-modell.

Meget pen og godt utstyrt, 9-Seters VW Transporter original personbil med 2,0TDi 140HK motor, 4-Motion/Firehjulstrekk, 9 Seter (3+3+3) og svært god plass til passasjerer og i tillegg bagasje, Ekstra varmeapparat bak, Mulighet for åpning av vindu i skyvedør, Adaptive Bi-Xenonlys med LED-Dioder, Webasto parkeringsvarmer med timer, Kraftige 1000-metere lys, Klima/AC, Cruisekontroll, Defa motorvarmer, Hengerfeste, AUX-inngang + Bluetooth Audio, Lyktespylere, Komfort sjåførstol med separate justerbare armlener, ‘’Delskinn’’ interiør, Skyvedør med stor åpning, Topphengslet bakluke, 3-punkt seler og hodestøtter for samtlige seter, Stort oppbevaringsrom under passasjersete, Koppholder, Praktisk farge, Bra servicehistorikk og NYE sommerhjul og NYE vinterhjul.

Bilen er kjøpt ny som 9-Seters personbil hos Volkswagen merkeforhandler i Norge.

Vel å merke er dette LANG utgave med veldig veldig god plass til passasjerer og ikke minst bagasje. Her har man plass til ‘’alt’’! Må ikke sammenliknes med kort utgave som det er betydelig mindre plass i! VW Transporter er godt kjent for å være robust, driftssikker og komfortabel. Flott bil med plass til hele familien, evt. arbeidslaget! Setene kan enket tas ut, slik at bilen kan benyttes som en varebil med gedigent lasterom!

  • VW Caravelle001
  • VW Caravelle002
  • VW Caravelle003
  • VW Caravelle004
  • VW Caravelle008
  • VW Caravelle009
  • VW Caravelle006
  • VW Caravelle007
  • VW Caravelle005

Comments are closed.